tentoonstellingen - multimedia - interactie - experiences


donderdag 9 juni 2011

Publiekspresentatie St Antoniusziekenhuis, NieuwegeinArs longa ontwikkelt een concept voor een imagoversterkende presentatie waarin speerpunten van het Antoniusziekenhuis centraal staan. Een presentatie die bezoekers zal prikkelen verdiepende informatie op te nemen. Daarbij springt tijdens de wandelgangen in het oog dat in het St Antoniusziekenhuis gewerkt wordt vanuit grote betrokkenheid bij de patiënt. En dat deze basisvisie resulteert in het leveren van topzorg.

We maken gebruik van innovatieve presentatietechnieken, nauw aansluitend bij de voortrekkersrol die dit ziekenhuis heeft bij ontwikkeling van nieuwe technieken, wetenschappelijk onderzoek en productontwikkeling.

De kernboodschap "Inzet en passie voor de patiënt staat centraal" wordt zichtbaar gemaakt vanuit verschillende invalshoeken. We brengen een monumentale “energiebaan” aan in de ruimte, een iconenstring die tevens de routing aangeeft.
Vanuit deze string ontvouwt zich op een bijzondere manier de rode draad van het verhaal waarbij de patient op een persoonlijke manier centraal staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten